Apie Knuffel

🥰 De enige echte 😍

NU in de PRE SALE met mega korting!

De held uit de Multisport Jungle de feestdagen voor het eerst als knuffel te verkrijgen!

foto van Apie met paspoort uit de lessen

Straks €19
NU slechts €12 in de PRE SALE

Is jouw apekoppie ook GÉK op Apie?

Apie is een nieuwsgierig aapje, dat de wereld wil ontdekken. Hij gaat dan ook graag op avontuur. Door zijn pootjes is hij makkelijk vast te houden en kan hij overal mee naartoe. Beleef jij samen met Apie nieuwe avonturen?

Apie is een fijne zachte, maar stevige knuffel om heerlijk mee te knuffelen. Apie is zeer geschikt voor baby’s of kleine kinderen om mee te slapen. Apie is geweldig om cadeau te geven voor een babyshower, verjaardag of met de feestdagen. Naast dat Apie geschikt is als knuffel, is Apie ook leuk ter decoratie in de speel- of slaapkamer.

De dochter van Monkey Moves oprichter Leendert wilde de eerste proefversie die we kregen eigenlijk niet meer teruggeven! Het was meteen een hit! haha

Kind knuffelt met Apie

Straks €19
NU slechts €12 in de PRE SALE

Wat houdt de PRE SALE in?

Apie is onderweg, maar is er nog niet! Je weet hoe dat gaat met (stoom)boten. Zoals het er nu naar uitziet komen de knuffels begin december aan.

We willen jou daarom de kans bieden om jouw APIE nu alvast te bestellen, dan verzenden wij hem DIRECT zodra hij bij ons binnen is. We sturen je na je bestelling alvast een mooie kaart met Apie erop. Mocht de boot waar Apie in zit dan net na Sinterklaas dan kun je deze alvast in de zak stoppen 🥳.

Na de PRE SALE gaat de prijs van Apie gegarandeerd omhoog.

Geef jij het allerleukste cadeau deze feestdagen?
Bestel dan nu in de PRE SALE jouw APIE

Straks €19
NU slechts €12 in de PRE SALE

Veel gestelde vragen

De knuffel is 20cm groot.

Nee, de knuffel is speciaal voor Monkey Moves ontworpen en ontwikkelt. Hij zal alleen in de Monkey Moves Shop verkocht worden

Het is nu nog moeilijk een datum te noemen. De kans dat hij vòòr sinterklaas geleverd kan worden lijkt klein, voor kerst moet lukken. Garanties kunnen we niet geven.

Apie is gemaakt van heerlijk zachte knuffelige stof.