Franchisenemer worden?

Wij zoeken wereldverbeteraars die graag een maatschappelijke bijdrage leveren en geld willen verdienen. Spreekt het concept van Monkey Moves je aan en ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw regio? Monkey Moves is een kant en klaar multisportconcept met doorlopende leerlijn. Daarnaast bieden we een beproefde marketing – en sales workflow met kant en klare branding. Dit geeft jou de vrijheid van een eigen onderneming.

 

Monkey Moves geeft jou plezier in je werk en maakt daarmee impact op de maatschappij!

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat er in jouw regio mogelijk is.

Leonie:

“Vanuit mijn passie voor sport en beweging en mijn maatschappelijke betrokkenheid bij overgewicht bij jonge kinderen, kwam ik in aanraking met Monkey Moves. Ik raakte geïnspireerd door het concept en wilde graag multisportlessen gaan geven waar een wetenschappelijke basis aan ten grondslag ligt. Ik ben ervan overtuigd dat de franchiseformule van Monkey Moves een belangrijke structuur biedt voor mij en andere franchisenemers om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Het biedt ook net dát beetje meer zekerheid, in plaats van helemaal op eigen houtje starten. Kortom: ik ben Monkey Moves fan.”

Stap 1

Geïnteresseerd?

Wil je werken met kinderen in de sport, zin geven aan het leven door maatschappelijke impact te leveren én geld verdienen? Dan is dit jouw toekomst! Ben jij een echte teamplayer? Heb je aandacht voor je werk en voor anderen? Ben je professioneel? Heb je oog voor ieders talenten? En creëer jij graag plezier voor kinderen? Check dan of jij het Monkey Moves DNA Bezit.
Stap 2

Vervolggesprek

Is het Monkey Moves zaadje al in je hoofd geplant? En heb je dat verliefde gevoel in je buik? Dat snappen wij. Wij namelijk ook ;-)! Heel fijn om even te bellen en te sparren over alle vragen die je hebt. Ook is dit het moment om met een aantal van onze huidige franchisenemers te bellen. Fijn om met gelijkgestemden te sparren en hun beslissingstraject aan te horen.
Stap 3

Ontdek de magie

Het is tijd om de magie van onze lessen te ervaren. Dit is ook het moment om weer een gesprek te voeren met één van onze franchisenemers. Tof hè! Het kan niet anders dan dat je nog blijer wordt van Monkey Moves na deze stap.
Stap 4

Ontdek de magie

De laatste stap is het ondertekenen van het franchisecontract en dan gaat jouw junglereis eindelijk echt van start met een fulltime opleidingsweek. Tijdens de opleidingsweek maak je je het Monkey Moves DNA eigen en leren wij jou alles over ondernemen. Een intensieve en leerzame periode.
Hierna volgt een stageweek bij één van de huidige franchisenemers. Leer in de praktijk alles over het runnen van jouw eigen aperots!
Previous slide
Next slide

“Dit is wat ik wil!” riep ik thuis

De combinatie van omgaan met kinderen, ze helpen en begeleiden, sport en bewegen en ook nog eigen baas zijn spraken mij enorm aan.

Je download start bijna!

Vul hieronder je e-mailadres in en we sturen je de download link, zodat je deze kunt downloaden en uitprinten.

Als dank voor het downloaden van dit bestand krijg je ook elke maand onze beweegkalender en heel soms een ander promotioneel e-mailtje

JE download wordt verstuurd!

TIP: Wacht met het aanvragen van je volgende download tot je deze ontvangen hebt.