Met STIP het leukste Beweegspel

Uren vol leerzaam speelplezier

Nu van €21,99
voor slechts €15,99

Het Stippenspel volgens anderen

Karen - Hillegom
Eigenlijk zijn het allemaal hele simpele spelletjes, maar je moet er maar op komen! Door het formaat van de stippen en het boekje is het ook makkelijk om deze mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie. Leuk dat er voor alle leeftijden spel ideeën in staan. Ik ben fan!
Suze - Zwolle
Eerst heb ik de beweegideeën over WhatsApp ontvangen, dat was al heel leuk, maar moest ik alsnog mijn telefoon erbij pakken/ houden. Nu heb ik het stippenspel in huis en zijn er enorm veel spellen die we binnen en buiten kunnen doen, zonder onnodig gebruik te maken van een scherm. Ze vragen zelf om een stippenspel, er zijn zoveel variaties. We ontvingen het ook ontzettend snel na bestellen en het zit in een handige tas. Zeker een aanrader!
Marjon - Maarn
Nodigt uit om meteen mee te gaan spelen! Alle spelvarianten werden meteen uitgeprobeerd en bij een regenachtige dag binnen zeker (ook) een aanrader. Verder leuk om ze te verstoppen door het huis heen. Op gladde ondergrond glijden de stippen wel makkelijk onder je vandaan (bij het springen van de ene 'rots' naar de andere 'rots' iets om rekening mee te houden).
Kim - Deurne
Ontzettend leuke spelletjes (stippen en touw) voor de kids. Eenvoudige, snelle spelletjes waarbij je het zo gek/ moeilijk kunt maken als je zelf wilt! Het zou leuk zijn als ze meer spelletjes uitbrachten, met balletjes ofzo...
Previous
Next

Ontdek óók het Monkey Moves Stippenspel

Na het ongekende succes van de eerste versie van het Stippenspel presenteren we met trots de compleet herziene nieuwe versie!

Ken je het spelletje mastermind nog? Het kraken van een kleurencode kan supereenvoudig met het stippenspel van Monkey Moves. Zorg voor een grote afstand tussen de ouder met de code en het kind met de stippen om naast het kraken van de hersenen ook lekker te bewegen.

We hebben de kwaliteit van de stippen flink verbeterd zonder de duurzaamheid uit het oog te verliezen, het spellenboekje heeft een compleet nieuw design en het is nu nóg makkelijker om de speluitleg als video te bekijken. En het spel zit nu ook in een stevige doos. Bestel jouw stippenspel vandaag nog!

Nu van €21,99
voor slechts €15,99

Wat krijg ik bij het Stippenspel?

Stevige spellendoos

Het Stippenspel zit verpakt in een stevige kartonnen spellendoos

Duidelijke Speluitleg

Elk spel is kort, bondig en duidelijk uitgelegd in het spellenboekje

25 of 50 stevige stippen

Het stippenspel bevat 5 stippen van 5 verschillende kleuren. In de EXTRA STIP versie bevat 50 stippen en biedt daarmee extra uitdagende spel mogelijkheden

Video uitleg bij elk spel!

We hebben elk spel met onze eigen kinderen gespeeld en gefilmd! Jij krijgt toegang tot deze filmpjes.

Geef nu het leukste cadeau voor uren beweegplezier
Nu van €21,99
voor slechts €15,99

De kracht van Loose Parts

De kracht van Loose Parts spellen is dat ze enorm  kunnen bijdragen aan de creatieve ontwikkeling van kinderen. Het zijn creatieve breinen die de toekomst bepalen. Met het stippenspel haal je uren vol leerzaam speelplezier in huis.

Van niets iets maken dat is toch geweldig! Met het stippenspel van Monkey Moves is dat mogelijk. Met dit spel krijg je het boek met 25 Quality Time spellen helemaal GRATIS

Onze mooie stippen kunnen een hoop bijbrengen, zeker als het gaat om creatief bewegen. Het gaat natuurlijk om FUN voor je kind. Daarnaast is het ook leerzaam

Klinkt goed hè! Wij hebben de spellen in twee categorieën verdeeld:

Uiteraard mogen slimme peuters ook de spellen voor de oudere apekoppies proberen… We geven bij elk spel voldoende aanwijzingen om het spel makkelijker of moeilijker te maken.

Nu van €21,99
voor slechts €15,99

Veel gestelde vragen

Letterlijk voor elke leeftijd! Een dreumes kan al heerlijk ontdekken terwijl jij als ouder ’s avonds het indoor-frisbee-golf spel kunt spelen als de apekoppies op bed liggen.

Nee, zeker niet! De meeste spellen kun je zowel binnen als buiten spelen.

De meeste spellen vragen om fysieke activiteit, maar er zitten ook cognitief uitdagende spellen bij en ook spellen die je aan een tafel kunt doen.

Ja, we hebben de spellen ontwikkeld om leuk te zijn om te spelen, maar ook zo dat ze bijdragen aan ontwikkeling. Bij elk spel staat uitgelegd welke vaardigheden jouw kind leert.

Ja, er zitten spellen bij om alleen met je kind te spelen, maar er zitten ook teamspelletjes bij.

Bij de meeste spellen niet, maar bij sommige spellen worden variaties aangeboden waar je eventueel andere materialen bij zou kunnen gebruiken.

De stippen zijn van dik duurzaam karton. Zo maken we de plastic soep niet nog groter dan hij al is.

Tijdelijk Beschikbaar: Uitbreiding!

TIP: Kies voor Extra Stippen

Kies voor extra en uitgebreide spelmogelijkheden met een dubbele hoeveelheid stippen. Krijg 50 ipv 25 stippen voor slecht €3,5€ extra

Je download start bijna!

Vul hieronder je e-mailadres in en we sturen je de download link, zodat je deze kunt downloaden en uitprinten.

Als dank voor het downloaden van dit bestand krijg je ook elke maand onze beweegkalender en heel soms een ander promotioneel e-mailtje

JE download wordt verstuurd!

TIP: Wacht met het aanvragen van je volgende download tot je deze ontvangen hebt.