Bij jouw

opvangorganisatie!

veel wisselingen van personeel?

Moeite met het vinden van goede medewerkers?

hoge werkdruk bij medewerkers?

ervaren jullie dat kinderen niet genoeg bewegen?

Laat ons je helpen!

Met Monkey Moves bij jouw opvangorganisatie draag je bij aan de start van een leven lang gezond bewegen voor de kinderen bij jullie opvang!

Monkey Moves is een erkende interventie! Onafhankelijk beoordeeld door Kenniscentrum Sport & Bewegen

Video afspelen

Wij kunnen je helpen!

Of het nu gaat om onderbezetting, drukte, ziekte of gewoon omdat je liever het sportieve gedeelte uitbesteed. Wij kunnen je helpen. Wij geloven dat iedereen van jongs af aan de mogelijkheid heeft om een leven lang gezond in beweging te zijn. Monkey Moves biedt goed geschoolde docenten met de juiste diploma’s waarmee we de werkdruk kunnen verlichten (bijvoorbeeld door de kinderen dmv workshops in beweging te brengen) of het personeelstekort deels op te lossen. Welke oplossing ook bij jullie past, onze docenten brengen jullie kinderen altijd in beweging. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer weten over Monkey Moves voor jouw organisatie?

Bij deze organisaties zijn we al actief:

Monkey Moves is een social enterprise en alles wat we doen draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit doen we vanuit een wetenschappelijke fundering en in de beleefwereld van het jonge kind.

Monkey Moves is een erkende interventie! Onafhankelijk beoordeeld door Kenniscentrum Sport & Bewegen. Dat betekent dat het niet alleen leuk klinkt, maar ook echt bewezen goed in elkaar zit!

In de jungle van Monkey Moves gaan de kinderen iedere keer weer op avontuur. Ze maken kennis met Apie, Lou de Leeuw, Pepe de olifant, Kala de kangoeroe, Malana de beer, Bodhi de Giraffe en Maika de oude wijze aap. 

Op beweegavontuur met

We gaan met de kinderen op avontuur en leren ze zo de verschillende vaardigheden aan die horen bij 11 verschillende sporten.

Om echt inzicht te krijgen in hoe ons programma wetenschappelijk onderbouwd is, krijgen alle kinderen een eigen paspoort. Hierin sparen ze vaardigheden die een leven lang van pas gaan komen. Elk levensjaar krijgen ze een nieuwe paspoort voor nieuwe mijlpalen. Met dit spaarsysteem stimuleren we de motorische ontwikkeling en zorgen we voor zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld en zelfredzaamheid. Wat de wetenschap nog meer laat zien: Deze basis heb je nodig voor later. Een stevige motorische basis, zorgt voor zelfverzekerde en meer zelfredzame kinderen. Weet je wat de wetenschap nog meer laat zien, voor kinderen die vroeg starten met een leven lang gezond bewegen?;

Maak gebruik

van onze service

Met een Monkey Moves docent op jouw locatie laten we kinderen ervaren hoe leuk bewegen is. Zo leggen we de basis voor een leven lang gezond bewegen. Zo ontzorgen wij jou en zorgen we voor een lach op het gezicht van het kind.

Monkey Moves helpt met structureel inzet van een Sport PM’er of juist met workshops op specifieke momenten. Net waar de behoefte ligt. Zo helpen we je niet alleen jullie kinderen in beweging te krijgen en te laten ervaren hoe fijn bewegen is. We helpen je meteen de hoge werkdruk te verlichten en (een deel van) het personeelstekort op te lossen.

Tarieven kunnen per samenwerking verschillen.  Vraag het informatiepakket aan en we nemen contact met je op.

Goed opgeleide pm’er met ehbo-diploma, VOG en koppeling personenregister. De pm’er telt mee voor de Beroepskracht-kind-ratio (BKR).

Achtereen geschakelde periode van 6 tot 12 lessen door een Monkey Moves docent. Tijdens deze lessen komen er verschillende sporten, vaardigheden en beweegverhalen aanbod.

Kennismakingslessen met verschillende sporten, vaardigheden en beweegverhalen op jouw locatie ( 1 tot 5 keer op locatie) door een Monkey Moves docent.

Keuze uit verschillende beweeg themalessen op locatie:

Fantastische sportdagen en/of multisportkampen voor een unieke ervaring voor de kids. Volledig verzorgd door Monkey Moves.
Een Monkey Moves kamp betekent een week lang sporten en heel veel plezier maken, tijdens een Monkey Moves kamp laten we meerdere sporten aanbod komen, zodat de kinderen veel verschillende smaken kunnen proeven. We verzorgen de lunch, fruit en drinken, wat uiteraard allemaal gezond is. Elke ochtend zal Apie de dag openen met een gezamelijke dans, waar we bij zingen en dansen. Het startsein van een dag vol feest!
Een sportdag lijkt wat op een kamp alleen dan korter. Een sportdag is 1 dag, maar waar wel meerdere sporten aanbod komen. Uiteraard doen we ook dan een hoop spelletjes is er muziek, Apie komt op bezoek en verzorgen wij een lekkere gezonde lunch.

Zitten we nou niet bij jou in de buurt maar heb je bewegen wel hoog in het vaandel staan? Dan kunnen we jouw medewerkers ook trainen om experts te worden in het bewegen met kinderen op jouw locatie. We maken hierbij gebruik van Loose parts, Dat betekent dat we pm’ers leren hoe ze ‘huis, tuin en keuken’ materiaal kunnen gebruiken om kinderen op een leuke én wetenschappelijke in beweging te brengen

De leukste app voor kinderen die houden van bewegen! Online beweegprogramma waarbij we door middel van korte filmpjes en een duidelijke uitleg, leuke en makkelijk toepasbare oefeningen laten zien. Oefeningen die zelf kunnen worden uitgevoerd op de werkvloer. Er kan op een makkelijke wijze om specifieke vaardigheden, sporten of zelfs spelletjes met een bepaald materiaal worden gevraagd. Door makkelijk de vraag in te spreken of te typen. Zo sluit het precies aan waar je op dat moment behoefte aan hebt. Onze database met oefeningen is gevuld honderden oefeningen gecategoriseerd per leeftijd. Waar door de spellen en oefeningen altijd aansluiten bij de leeftijd.

Informatie aanvragen voor jouw organisatie

Je download start bijna!

Vul hieronder je e-mailadres in en we sturen je de download link, zodat je deze kunt downloaden en uitprinten.

Als dank voor het downloaden van dit bestand krijg je ook elke maand onze beweegkalender en heel soms een ander promotioneel e-mailtje

JE download wordt verstuurd!

TIP: Wacht met het aanvragen van je volgende download tot je deze ontvangen hebt.