ravotten, rust en regelmaat in de natuur

Wij zijn open!

Wij zijn blij om te mogen vertellen dat onze eerste Monkey Moves BSO sinds 4 september open is!

We hebben in eerste instantie alleen een samenwerking met de Kohnstammschool,  daar halen we de kinderen na schooltijd lopend op. Kinderen van een andere school zijn natuurlijk ook welkom, maar wel met eigen vervoer van school naar de BSO locatie.

Wie zijn wij?

Wij, Monkey Moves, zijn een organisatie die zich al ruim 6 jaar bezig houdt met het plezier in bewegen met kinderen van 1,5 tot 12 jaar. Met een unieke benadering en speelse aanpak inspireren wij kinderen om plezier te beleven aan bewegen, dit terwijl ze hun motorische vaardigheden ontwikkelen. We zijn een sociale onderneming die als doel heeft om impact te maken. Dat doen we door zo veel mogelijk kinderen in beweging te brengen met onze wetenschappelijk onderbouwde programma’s. We geven lessen aan ouder en kinderen, workshops op kinderdagverblijven en scholen. We mogen nu met trots zeggen dat we onze missie uitbreiden door het openen van een bijzondere Buitenschoolse Opvang (BSO) met een focus op veelzijdig bewegen, FUN, rust en avontuur met de natuur.

Monkey Moves BSO Koningsweg is een kleinschalige buitenschoolse opvang die het plezier in gezond bewegen in de natuur weer terugbrengt in de leefwereld van kinderen.Op deze locatie gaan we altijd naar buiten om de natuur van dichtbij mee te maken. Risicovol spelen en lekker vies worden is meer norm dan uitzondering.

Wij creëren een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen volledig zichzelf kunnen zijn. Na een drukke en vaak overprikkelende schooldag bieden wij een plek waar ze kunnen ontspannen en weer tot rust kunnen komen.

Bij ons staat gezondheid hoog in het vaandel. We streven naar een evenwichtige levensstijl waarin kinderen kunnen genieten van activiteiten in hun vrije tijd, voldoende beweging krijgen en zich kunnen terugtrekken wanneer ze daar behoefte aan hebben. Daarnaast streven we naar zo veel mogelijk biologisch en natuurlijk eten, waardoor we een gezonde voedingsomgeving creëren.
Kortom, wij bieden een ideale balans waar kinderen hun eigen interesses kunnen volgen, lekker kunnen bewegen en kunnen genieten van de omgeving en van elkaar.

We zijn met een sterk team gestart om deze mooie plek een betekenis te geven en zijn klaar om elk kind met open armen te ontvangen!

Wees welkom, we zien je graag!

Wat maakt onze BSO uniek?

én ontdek op onze mooie locatie…

Aanmelding en plaatsing

Onze BSO is gevestigd op de Koningsweg 310.
Een prachtige locatie midden in de natuur!

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers die niet alleen gekwalificeerd pedagogische medewerkers zijn, maar ook een interne Monkey Moves opleiding gevolgd hebben. Jullie zullen o.a. kennis maken met

Sander

Sander vindt het heerlijk om sportief bezig te zijn met de kinderen op een BSO-middag bij Monkey Moves: van een potje voetballen tot een stoere bootcamp. Er is heel veel mogelijk bij Sander en voor ieder kind is wel wat leuks te bedenken. Samen gaan we ervoor zorgen dat ieder kind met een voldaan gevoel naar huis gaat, waar Sander zelf ook veel energie uit haalt!

Evy

Evy zie je opfleuren als ze de bonte specht hoort tikken. Met deze sportieve outdoor dame, ben je gegarandeerd van de leukste avonturen in de natuur! Al een jaar lang zet Evy zich in op verschillende vlakken voor Monkey Moves. Met haar werkervaring als juf in het basisonderwijs, hielp ze o.a. de Monkey Moves School tak opzetten. Nu neemt ze de kinderen graag mee de natuur in en leert ze ieder kind luisteren naar zijn of haar eigen behoeften.

Glow

Glow is pedagogische medewerker op de BSO in Utrecht en houdt ook de sociale media bij van Monkey Moves Utrecht. Op de BSO vindt Glow het vooral belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en we er elke dag een feestje van maken! Dit doet ze zelf ook altijd bij haar eigen voetbaltrainingen bij VV de Meern; waar ze al heel erg lang voetbalt en heel veel plezier en energie uithaalt!

Onze 4 speerpunten

1. Veelzijdig bewegen

We bieden dagelijks een gave Monkey Moves multi-sportactiviteit aan waar de kinderen aan deel mogen nemen. Bewegen zetten wij hierin in als middel om meer zelfvertrouwen te creëren, een positief zelfbeeld te ontwikkelen en daarmee zelfredzaamheid te bevorderen.

2. Fun

We hebben plezier in wat we doen, houden wel van een lolletje en nemen onszelf niet al te serieus. Wij hebben plezier in bewegen en zijn één met de natuur. Dit creëren we door ons diverse aanbod, positief coachen, growth mindset, humor en samenhorigheid. Kinderen mogen voelen waar ze zelf behoefte aan hebben na schooltijd.

3. Rust

We zijn ons ervan bewust dat elk kind anders is. Dat elk kind andere ervaringen heeft, verschilt in tempo, aanleg en karakter. De kinderen mogen zelf het tempo bepalen waarin ze ontdekken, beslissen en doen! Iedereen mag zich welkom voelen en de ruimte nemen om zichzelf te zijn. Voor ons is het erg belangrijk dat na schooltijd ook echt vrije tijd mag zijn. Elk kind mag zijn behoeftes aangeven, of het nou uitleven in de modder in onze tuin is of jezelf terugtrekken in een hangmat of rustplek, als het maar iets is waar het kind zich op dat moment goed bij voelt.

4. Avontuur met de natuur

Wij zijn een BSO waarbij we elke dag buiten zijn, buiten sporten, buiten activiteiten organiseren en buiten spelen, ontdekken, leren en leven met de seizoenen. Kinderen leren hun eigen grenzen te ontdekken en de liefde voor de natuur te ontwikkelen. Wij streven ernaar een bijdrage te leveren aan een betere wereld, maakt milieubewuste keuzes, we doen duurzame inkopen en eten zo veel mogelijk biologisch.

Benieuwd?

Een belletje om ons te leren kennen of gesprekje met wat meer informatie is altijd mogelijk!

48 weken pakket

Opvang op de contractdag(en) na schooltijd en voor 8 vakantieweken
9
99
per uur (bruto)
  •  

52 weken pakket

De opvang is het hele jaar geregeld: opvang op de contractdagen na schooltijd en schoolvakanties. Studiedag op een contract dag? Ook dan reserveren we een plekje voor de hele dag voor jou!
9
43
per uur (bruto)
  •  

40 weken pakket

Opvang op de contractdag(en) na schooltijd
10
59
per uur (bruto)
  •  

Contactgegevens

Adres: Koningsweg 310, 3585 LD Utrecht
E-mailadres: bsokoningsweg.utrecht@monkeymoves.nl
Telefoonnummer: 06-39612571

Monkey Moves is een social-franchiseorganisatie door heel Nederland. Benieuwd wat we allemaal doen? Neem dan een kijkje op onze algemene website: www.monkeymoves.com

Algemene voorwaarden​

Je download start bijna!

Vul hieronder je e-mailadres in en we sturen je de download link, zodat je deze kunt downloaden en uitprinten.

Als dank voor het downloaden van dit bestand krijg je ook elke maand onze beweegkalender en heel soms een ander promotioneel e-mailtje

JE download wordt verstuurd!

TIP: Wacht met het aanvragen van je volgende download tot je deze ontvangen hebt.