Hét Touwspel

Eindeloos in TOUW met 20 geweldige spellen in één doos

Nu van €17,99
voor slechts €13,99

Het touwspel volgens anderen

Laura - Heiloo
Leuke ideeën met weinig materialen in de boekjes en via de community om te proberen met je kleine aapjes! Het geeft volop inspiratie voor ouders om de kleintjes op een toffe manier in hun bewegingen en fantasie te stimuleren. Een aanrader!
Femke - Rommers
De spellen geven kids (en ouders;) nieuwe inspiratie voor hun fantasie. Finn ging al snel in het spel op om het touw in te zetten als vishengel en ik moest hem - de grote blauwe walvis of haai - vangen. Mijn dochter moest uiteraard meehelpen en er grote vissen of krabben als aas aan hangen. Erg leuk vind ik ook de ideeën die zijn bijgevoegd om je op weg te helpen.
Previous
Next

Ontdek óók het Monkey Moves Touwspel

Vandaag gaan we knuffels vangen! Het enige wat je nodig hebt, zijn je lievelingsknuffels én het touwspel van Monkey Moves. Maak een lasso van het touw en probeer deze om je knuffels te gooien. Oh ja… Gooi onderhands en ga niet in de woonkamer met het touw boven je hoofd zwaaien doe dat maar buiten net als échte cowboys en -girls. Dit is slechts één van de 20 spellen die we je cadeau geven bij de aanschaf van het touwspel. Hiermee kun je thuis lekker samen met je kind bewegen Laat je creativiteit de vrije loop en verras ons met nog meer leuke touwspellen.
De touwspellen dragen bij aan de motorische ontwikkeling van jouw kind, maar zijn vooral zo leuk dat stilzitten geen optie meer is. Het spellenboek is ontwikkeld door de bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten en specialisten van het jonge kind van Monkey Moves.

Nu van €17,99
voor slechts €13,99

Wat krijg ik bij het touwspel?

Touwspel-1-Doos

Stevige spellendoos

Het Touwspel zit verpakt in een stevige kartonnen spellendoos

Touwspel boekje speluitleg

Duidelijke Speluitleg

Elk spel is kort, bondig en duidelijk uitgelegd in het spellenboekje

Touwspel-3-inhoud

Natuur- en kindvriendelijk touw

Het touw dat bij het spel geleverd wordt is van natuurlijk materiaal. Geen microplastic het milieu in en geen gevaar als een kind het touw in zijn of haar mond stopt. Vinden we belangrijk!

Touwspel video speluitleg

Video uitleg bij elk spel!

We hebben elk spel met onze eigen kinderen gespeeld en gefilmd! Jij krijgt toegang tot deze filmpjes.

Geef nu het leukste cadeau voor uren beweegplezier
Nu van €17,99
voor slechts €13,99

Een spel vol plezier, leermogelijkheden en sportiviteit!

De opbouw van het boek is aan de hand van de moeilijkheidsgraad van het spel. Zo is het spel op de eerste pagina het makkelijkst en worden de spellen elke pagina net iets moeilijker. Zo blijft het voor de kinderen een uitdaging en gaan ze met plezier naar de volgende pagina! 

Kortom: Een spel vol plezier, leerzaamheid en sportiviteit!

Nu van €17,99
voor slechts €13,99

Veel gestelde vragen

Letterlijk voor elke leeftijd! Maar met name voor kinderen vanaf 2,5 jaar oud.

Nee, zeker niet! De meeste spellen kun je zowel binnen als buiten spelen.

De meeste spellen vragen om fysieke activiteit, maar er zitten ook cognitief uitdagende spellen bij zoals het aanleren van verschillende knopen.

Ja, we hebben de spellen ontwikkeld om leuk te zijn om te spelen, maar ook zo dat ze bijdragen aan ontwikkeling. Bij elk spel staat uitgelegd welke vaardigheden jouw kind leert.
 
Ja, er zitten spellen bij om alleen met je kind te spelen, maar er zitten ook teamspelletjes bij.
 
Bij de meeste spellen niet, maar bij sommige spellen worden variaties aangeboden waar je eventueel andere materialen bij zou kunnen gebruiken.
 
Bij Monkey Moves zijn we op missie! We leren kinderen de start van een leven lang gezond bewegen. Daar hoort ook bij dat we er rekening mee houden in welke wereld zij kunnen bewegen als ze later groot zijn. Daarom krijg je geen goedkoop plastic touw bij het boek, maar 5 meter hennep touw. De vezels die hier mogelijk vanaf vallen kunnen door de natuur opgeruimd worden. Dit in tegenstelling tot plasticvezels

Je download start bijna!

Vul hieronder je e-mailadres in en we sturen je de download link, zodat je deze kunt downloaden en uitprinten.

Als dank voor het downloaden van dit bestand krijg je ook elke maand onze beweegkalender en heel soms een ander promotioneel e-mailtje

JE download wordt verstuurd!

TIP: Wacht met het aanvragen van je volgende download tot je deze ontvangen hebt.